26 juuni 2014

Kui sa ei saa tuttavaks stereotüüpse naisega, mida sa siis teed, mees

Tähendab mulle meeldib küll, kui ma saan enam-vähem aru, kellega ma suhtlen, olgu see töö juures või mujal. Aga sildistamised või hetked, kus mingi tüüp peab mind ülimas mõttes Naiseks, kes muud ei taha, kui parajat jagu seksi, tekitavad vastikustunde, mida ei ole võimalik isegi mitte järgmisel päeval enda seest välja saada. Siis tahaks lihtsalt mingist uksest välja joosta. Ahistamine on selle asja nimi - tuleb välja, et väga edukalt on võimalik seda ka feisbukis praktiseerida. Lisa endale mingi plika (või siis kergelt kolmekümnendatesse jõudev naine) sõbraks, kirjuta talle imeilusaid tšätte, kus su grammatika ja rääkimisoskus vohavad:

(jah, on hetki, kus ma isegi eeldan, et minu vastas on naljakas ja tore ja huvitav asjadest vaimustuses mees, isegi intelligentne, aga no, vahel ma muidugi mõistan, et seda on lihtsalt liiga palju palutud)

Ja kuna ma olen juba hakanud virisema teemal mehed ja kuidas nad naistest ühte või teist ootavad, siis võib ju ära rääkida ka kogemused portaalis www.okcupid.com , kus härrad minu käest üsna otse küsivad, et kas ma üheöösuhtest olen huvitatud. Teate mehed, mul on seksiga isegi suure armastuse korral probleeme, mis tõenäoliselt tähendab seda, et armastuseta on mul sellega veel rohkem probleeme. Nii et seekord tõsiasi, et inimene on elanud pea kolmekümneseks ei tähenda seda, et ta tahab kõigiga ringi ameleda. Ehkki võib-olla räägime pärast kolmekümnendat sünnipäeva veel. Minu ema rääkis, mitte küll kõige mõistlikuma valikuga (abielumehega, keda ootas kodus lisaks naisele kaks last), aga ju ta siis ei osanud kellegi teisega niimoodi tunda ennast. Ja ega mina väga palju ei erine pirtsakatest ja hirmasatest Helsteinidest. Vanaisal võttis ligi viiskend aastat, et endale naine saada. Vanatädi ei abiellund kunagi, muidugi oli ta see imelik aastakäik, millest eriti palju ei räägita, see 1913. sündinu. Vanaema ootas pärast teisest mehest lahkuminekut ligi 16 aastat, et taat endale meheks saada. Aga jah. Sellised ajaloolised mõtted.

Mitte et meestel sellel  va rindel parem oleks - neilt nõutakse ju raha. Eks mu hea sõber K oli ka parasjagu napakas teatades mulle, et tema eluarmastus R jättis ta raha pärast maha. Pean ma lisama või küsima, et kuidas see niimoodi võib olla, et kas see üldse niimoodi on. K on sedavõrd teistmoodi inimene, et enamus naisi hoolitseks tema eest kümnel käel, lihtsalt sel põhjusel, et ta on andekas, tark, ilus ja nii edasi. Ainult kõige sellega kaasneb see nõme omadus, et ta on seda kõigiga ja ta ei hooli või vähemasti ta ei oska välja näidata seda, et ta hoolib AINULT Rist Rile. Nii et siit ka reaktsioon.

Olen kuulnud, et meestele esitatakse selliseid küsimusi:
Kas korter on? Jaa. Kolmetoaline.
Tõenäoliselt teab mees väga hästi ka seda, et tal pole mitte lihtsalt korterit, vaid tal on terve elu. Tal on isegi töökoht.
Kas auto on? Jaa.
Kas minu jaoks on ka auto? Ei, aga liisime.
Kas maakodu on? Jaa.
Kas kaks korda aastas Türki või Egiptusesse sõita jõuab? Siinkohal oleks paslik vastata jaa.

Ja nüüd mina annan ühe mehe mõtted edasi, mis vilkusid minu arvutiekraanilt paar päeva järjest vastu, seni kuni ma ta lihtsalt kustutasin oma nn sõprade nimekirjast.

  • ei noo ma mötleisn et sebin sind ära juba ag kui sa söna välaj eis a sipole midagi etha juu


  • ota miks aminuga ei räägi ahh

    sul olid muideks mönusad pildi juu

    pildid jahma olen veits sysi

    täna juu mul o ohh mis päev mul on ouhulus teen mis tahan saad aru

    keegi ei kösi ega poo ega lase

    irw

    kuula retrot

    ines
  • kolmapäev


  • tere ikka vaikid vöii

    kuule ma tulen tallina tahad ja ytle oma adre eks

    siis ma vaatna sin ka siis ka vaiid

    vaimi

    sa kontroliid mind on nii

    hahhahaha

    mind ei kontrolli mitte keegi saad aru ma olen isa

    ma ei oel inimene nyyd sad a sina sellest teada

Kommentaare ei ole: