07 jaanuar 2014

Sisustusajakiri ja Emmerich

Mida arvata mehest, kellel on elutoa kamina peal mitu dildot? Kupli all külmutatud pisike tibu? Sohvade kõrval pööritab puusasid pesuehtsa sebra topis? Ühes elutoa seinas on Mao Zedongi pilt ja teises otsas seisavad kõrvu Marx, Engels, Lenin ja Stalin? Hommikusöögilaua ääres vaatab meiega tõtt Lenin?

Hitlerit pole.

Ahjaa. Järelikult homo.

*
Jahp, kauba tundmaõppimistund on alati kõige lõbusam. Eriti, kui satud Roland Emmerichi kodu vaatama, sest see on näidiskodu Interior Nows! ja siis jõuad lõpuks huvitavate fotodeni kuninglikust perekonnast. Sest Mao Zedongi ja dildo-armastajast, ilmselgelt geimehest režissööril (kellele kõigele lisaks on kodus sebra topis ja paavsti elusuurune vahakuju ) on hea sõbranna Alison Jackson. Kelle guuglivoog on selline:https://www.google.ee/search?q=Alison+Jackson&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9jzMUsXyA4jE7AaDqYHgAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1256&bih=849

Andke nüüd mulle andeks mu obstsöössused. Aga see on tõesti järjekordne võimalik olemisviis postmodernistlik. Ka kuningatest teha pööbel. Sellegipoolest naljakas viis. Ja hirmutav viis. Miskipärast ihkan tagasi va väärikusaega, kus me ei... Aga võib-olla ka mitte. Lõbus vaatamine ikkagi.

Ahjaa Emmerich on teind sellise filmi nagu 2012. E.m. a 10 000. Jne.

Kommentaare ei ole: