22 detsember 2013

Emotsionaalne värk ja tore värk ja noh... vahel lihtsalt väsib ära värk

Stseenid päriselust. Letti seisatab kena tüüp, kelle põhiline mure on järjekordne hittteos, mis kogemata kombel ongi välja panemata jäänud ja mille ma õhinal tagatoast saali tarin. Säälsamas selles minu tarimises seisatab ka tüdruk ja vaatab, et näe, seda oli vist vaja temal ka. Võtab ühe ja mina võtan ka ja... nii me jõuame kahekesti ühe ja sama noormehe juurde, kes on võluvalt meelitatud kahe näitsiku ühesugusest raamatust. Jaa.

Hiljem ostavad nad kahekesti Daniel Craigi komplekti, mina kilkan: "Ka minu jaoks on Daniel lemmikmees!" Mõlemad on sellest lemmikmehesusest korraga pisut sissevõetud, tõenäoliselt minust ka. Ja ma ei saa aru, millega ma täna inimesi arust ajasin ära. Igal juhul ütleb tüdruk päris kenasti: "Vat praegu ma ei saa sellega nõustuda."
"Ma ka alati ei saa, kui mõni mees lähedal on," lisan ma.

Ühesõnaga mingid turundusnipid on ikkagi leti taha jõudnud. Emotsioonid on käes. Minul ka. Lõpuks sain kiitusteraamatusse ka päris omanimelise kiituse.

*
Kohati on tunne, et ma peaks tööd vahetama. Lihtsalt - eriti nendel hetkedel, kui ma ei suuda inimestega normaalselt suhelda. Lihtsalt. Kiiks. Kniks ja katki. Ma püüan, aga kukub mööda, ikka ja alati kukub mööda. Läheb mööda, läheb endasse. Tõenäoliselt niisama palju kui kiitust, saame me ka laitust. Emotsioonid. Mu haldjalik töökaaslane arvab, et me peamegi saama emotsioone. Tal on õigus. Vahel. Vahel peame vaikima. Vahel peame roppu moodi seletama. Vahel.

3 kommentaari:

r2ndrott ütles ...

ära on pisut tüüdanud, et sa Daniel Craigi (ometigi ju su lemmikumaid mehi) perekonnanime idioodi järjekindlusega G-tähega alustad :)

kui see laias plaanis tähtsusetu fakt aga kõrvale jätta, siis oled tubli ja vahva! pane samamoodi edasi :)

LiizaKazz ütles ...

:D

no miskis osas peab idioot ka vahel olema, lausa lausidioot :D

lauseidioot

lauseeellane :D

r2ndrott ütles ...

üks vahva jõulumuinasjutt ka :D

http://www.ohtuleht.ee/188633/laulja-erich-kriegeri-uskumatud-jouluseiklused-tartu-linnas